Season opening / Kauden avaus

Oli pakko avata kausi tänään, koska säätiedoitus lupaili niin hyvää säätä. Samalla sain testattua Steezia ja Goprota, sekä miten Gopro pelaa kiinnitettynä vapaan.

Joten nopeasti duunista kohteeseen. Itse spotti on erittäin hankala. Nyt ainut sula kohta oli oikeastaan videon pikkupläntti.

Daiwa Steez
Steez toimi, niin kuin ajattelinkin sen toimivan - Erittäin sulavasti. Kelaus oli uskomattoman pehmeää, ei klappeja, ei välyksiä. Pitää vielä testata kalan kanssa.

Tykkään puolata tähän kohteeseen enemmän siimaa, kuin SV-puolalle oikeastaan tarvitsee. Kohteessa on nimittäin erittäin paljon roinaa pohjassa, jolloin siiman leikkaamista on pakko harrastaa. Näin ollen siimaa lähtee aika nopeastikin pois puolalta.

SV-puolaa ei siis kannata puolata noin täyteen, kun mulla on näissä kuvissa, jos SV-puolan ominaisuuksista haluaa ottaa kaiken irti. Linkin videossa Daiwa-jäbä kertoo homman vielä. Puolan voi toki puolata ihan normistikin, jos tarvitset nimenomaan siimakapasiteettia.

Steezistä - Kuten muistakin kamoista on tulossa kauden edetessä vähän kattavampaakin rapsaa.

Tällä reissulla n. Kolmisen jigiä pohjaan/ruostuneeseen fillariin kiinni, eikä mitään ylös. Ei edes
fillaria. Eipä yllättänyt oikeastaan ja siltikin mieli on parempi reissun jälkeen ja sehän tän koko homman ydin on. Mietin myös, että olisin lähtenyt tohon virtakohtaan kokeilemaan vaappuja, mutta ne takertuvat helpommin pohjarojuun.

Huomasin myös, että GoProlle pitää hankkia lisää kiinnityssysteemejä. Pitää myös miettiä, miten veneessä saa puheen kuulumaan tuulessakin.Testing. I was in a rush and noticed afterwards something fishy on my guides. 2 piece rod. But check the nice action on Tatula.

River flow
So my season start was a bit in a rush. Actually it was a test of gear. Steez and Gopro mainly.

They both rocked. Love the Steez so much, smooth and amazing. Can´t wait to test Steez with fish. I was also talking about the SV-spool. In this spot I like to spool maximum amount of line for two reasons: If the fish wants to run it and the bottom of the river is full of s*it; Bicycles, old computers, old farts etc. So losing some line is something that cannot be avoided in here.

If you want to experience the goods of SV spool, then do as the dude on the video says; Don´t spool it too much. There is a guideline on the side of the reel for that.

Soon the ice will melt all over!


Pysykää hyvinä
/Milla

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kalastusvene Pioner 14 Fishing|My fishing boat Pioner 14 Fishing

Hyrräkelalla heittäminen / How to use and cast a baitcaster reel

Veneenlasku Pioner 14 Fishing